Soffläge och lästips

image

Jag är ingen vidare, värst bloggare idag. Har mest tagit det lugnt och nu har jag dessutom intagit soffläge, med den lilla godingen ovan, på magen. Längtar efter att springa dock. Även om det var lite trögt i Fredags så var det ändå härligt att springa med snön knarrande under fötterna. Tänker också att underlaget blir lite mjukare och skonsammare på vintern (om det inte är blank-is). Jag springer ju oftast på asfalt så därför är lite underlagsombyte välkommet. Längtar efter att testa de nya dubbarna också. Jag tänker att det ska bli kul att springa utan att fundera på hur lång tid det egentligen tar för en lårbenshalsfraktur att läka….

Eftersom jag inte är så rolig idag tänkte jag tipsa om ett intressant inlägg hos “Upp och hoppa”: “Vad är bloggares ord värda? Del 1“. Det här inlägget handlar om olika scenarion där bloggare blir kontaktade av företag för samarbeten, hur man ska tänka, fällor och så vidare. Väldigt välskrivet och intressant.
Nu är ju detta en liten, relativt nystartad blogg så förfrågningar om samarbeten regnar inte direkt över mej men någon fråga har jag fått på mailen, inget som passar denna blogg dock. Men jag har funderat över det där: Vad gör man om något man faktiskt tycker är intressant dyker upp? Vad ska man tänka på? Om man funderar över sånt är detta ett bra inlägg att läsa. Det är förresten intressant ur ett konsumentperspektiv också, även om man inte har en blogg eller funderar på reklam/samarbeten. Man får lite insyn i hur det kan se ut med dessa samarbeten, hur företagen och bloggarna tänker. Ibland är det ju inte så tydligt vad som är reklam eller inte. Så passa på att förkovra dej lite i detta HÄR.

Hur tänker du kring bloggar och reklam? Har du några egna erfarenheter?

2 thoughts on “Soffläge och lästips

  1. Jag får inte heller jättemycket förfrågningar, men visst trillar det in regelbundet. Jag har nappat på något enstaka, men ofta är det helt orelevant. Vid något tillfälle ville de att jag skulle blogga om deras lånelösningar. På en träningsblogg? WHY liksom? De hade troligtvis inte läst vad den handlade om alls…… *suckar*
    Men jag tycker det är ett jätteintressant ämne. Många bloggare “säljer nog sig lite short” bara för att få gratisprylar som kostar leverantören/samarbetspartnern max 200 spänn, och reklamen de får i utbyte är värd betyyyydligt mer!

    • Haha, lånelösningar..Eh, ja, det är ju väldigt träningsrelaterat…Not.

      Ja, jag tror samma som dej, att många säljer sej för billigt. Större bloggar har ju ofta fler läsare än valfri veckotidning, dessutom når de ut mer frekvent. I tidningar är ju ofta annonser väldigt dyra och då känns det konstigt att bloggare ska sälja sej för mer spridning eller någon liten pryl.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s